Maak kennis met de Grandiva’s!
Deze dames staan maar liefst 4 dagen (en op maan- en dinsdag op afspraak!) per
week in de winkel garant voor persoonlijke aandacht en eerlijk advies!  
Als voorvechter van de grote maten mode runt Marcia Bijl al sinds 1990 met veel liefde Modestudio Grandiva. Ze heeft een bekende naam in de plus size fashion. En… still going strong! Marcia is goed op de hoogte van de allernieuwste trends en dat is terug te zien in de collecties die zij inkoopt.
“Ik heb veel waardering voor onze trouwe klanten, veel van hen komen al jaren bij ons shoppen. Dames die de moeite nemen, zelfs als ze niet eens in de buurt wonen, om naar de winkel te komen en hun budget aan nieuwe kleding te besteden. En er komen nog steeds nieuwe klanten bij, hoe leuk is dat!”
Als personal shopper en kledingcoach staat ze je graag bij met stijl- en kledingadvies. Interesse; bel dan even: 078 – 6123377 (ook op afspraak mogelijk buiten de normale openingstijden)
marianMarian is een oude rot in het vak, ze is al ruim 25 jaar actief in de mode.
“Ik heb in verschillende winkels gewerkt en voel me thuis bij Grandiva. Mijn werk doe ik altijd met veel passie en met oog voor een goed eindresultaat. Het is heel leuk om de mooiste sets samen te stellen of kledingstukken te kiezen die je goed kunt combineren.”
Met haar feeling voor mode, kleuren en combinaties helpt Jacqueline onze klanten graag. “Wat is er mooier om te zien dan een klant die tevreden de winkel verlaat, trots op haar nieuwe aankopen. Daar word ik blij van!”