Outlet
Vind je het ook zo leuk om een koopje op de kop te tikken? Kom eens neuzen in onze outlet
kelder.
De outlet wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items voor leuke prijsjes.

Cadeaubon
Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar? Verras je vriendin, moeder of buurvrouw met een cadeaubon van Grandiva.
De cadeaubon is verkrijgbaar en besteedbaar in onze winkel, ook geschikt voor stijl- en kledingadvies.

Bestel ‘m hier. Leuk om te krijgen én om te geven!

Shoppen buiten de reguliere openingstijden
Soms lukt het niet om tijd vrij te maken tijdens de openingstijden. Lastig, zeker als je op zoek bent naar kleding voor een speciale gelegenheid. Wij willen je graag van dienst zijn op flexibele tijden, bel ons gerust voor een afspraak.

Haal- en brengservice
Ben je minder mobiel en daarom niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken?
Dan helpen wij graag. In overleg kunnen wij klanten ophalen of thuisbrengen, neem even contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Bestellen
Omdat wij de klantbeleving in de winkel enorm belangrijk vinden, hebben we bewust geen webshop. Je wilt immers graag zelf de kwaliteit kunnen bekijken en aan de stoffen voelen. Verschillende maten en modellen passen, vergelijken en ter plekke een keuze maken.
En ook onze persoonlijke aandacht en advies – waar wij 100% voor staan – kun je online niet vinden. Wel kan je bij ons in overleg je favoriete kleding uit de winkel bestellen zodat je thuis op je gemak kan passen.

Outlet

*Kortingen zijn uitsluitend geldig op geselecteerde items en gelden niet voor de nieuwe collectie.